Ахів статей

Участь у міському святі до Дня Св. Миколая

Шоу-студія мод "Фантазія" виступила зі своєю стилізованою українською колекцією одягу "Сонячний віночок" на міському святі до Дня Св. Миколая 19 грудня 2014 р., у концерті також приймали участь творчі колективи нашого центру творчості: колектив сучасного танцю "Pas de danse" (худ.керівник Катерина Барладян), вихованці вокальної студії "Полузір'я" Вероніка Черткова та Олександра Тихан (худ.керівник заслужена артистка України Тетяна Халаш).
Окрім колективів нашого центру творчості, приймали участь і такі колективи як зразковий ансамбль сопілкарів "Рум'янок" Вишгородського духового оркестру "Водограй" (худ.керівник Олена Могиль), Вишгородський духовий оркестр "Водограй" (директор, заслужений діяч культури України Ярослав Глєбович), Державна хореографічна студія українського танцю"Барвіночок" (худ.керівник Оксана Черкас)

Читати далі

Техніка подіумного кроку (дефіле)

Техніка подіумного кроку (дефіле)

1 грудня 2014 року Шоу-студія мод "Фантазія" запросила всіх охочих на своє відкрите заняття з техніки подіумного кроку. Серед глядачів були присутні як батьки юних моделей та дизайнерів, так і керівники та вихованці інших творчих колективів Центру творчості, гості та директор ЦТ"Джерело" Кисіль Наталія Михайлівна.
Основною метою заняття було повторення та закріплення вивченого матеріалу (модельні постави, основні техніки ходи, порівняльний аналіз, зв’язок зі стилями одягу та музичним матеріалом), ознайомлення вихованців та присутніх з новими стилями модельної ходи (клайдсдейл, гранж та кросовер), виховання впевненості у собі; удосконалення фізичної вправності; розвиток в учнів акторської майстерності, естетичного смаку, та відчуття бути стильною та модною.
Заняття розпочалось із повторення теоретичного матеріалу з Курсу модельної ходи, а саме дівчата розповіли про те, що ж означає саме слово "дефіле", а також що винахідником дефіле, вже у сучасному значенні слова, вважається Чарльз Фредерік Ворт; ще дівчата розповіли якими якостями повинна володіти професійна модель, а вміння не просто показати «красивого себе» в модному туалеті, а протягом 30 секунд створити міні-спектакль, новелу, де без слів необхідно донести до глядача художній образ, створений засобами дизайну костюма - це і є вищим показником професійності моделі. Ще дівчата розповідали що в себе включає техніка ходи на подіумі, а це не просто, як багатьом, можливо, здається, тому що сюди входить і вміння тримати плечі, спину, голову, руки, ноги, знання та вміння виконувати основні модельні позиції, виконувати різні види та стилі модельної ходи, модельні повороти, а також професійне позування для фотографіїї.
Далі, у дівчат була розминка, яка складалася з трьох етапів: загальних фізичних вправ для розігріву всіх м'язів тіла, стретчінгу (комплексу вправ на розтяжку, які роблять м'язи більш еластичними, а суглоби рухливими і гнучкими) та розминки для моделей (комплексу вправ, який допомагає моделі навчитися не тільки правильно ходити на високих підборах, але і робити це граціозно і красиво).
Після розминки, була демонстрація юними моделями основних модельних поворотів та схеми дефіле, що складалась із основних елементів дефіле (базових модельних позицій, модельних поворотів, основних вивчених модельних комбінацій та позувань, перегрупувань, шикувань) на прикладі вивчених схем-постановок дефіле під музику.
А після демонстрації вже вичених елементів дефіле, дівчата продемонстрували для всіх присутніх три нових стилів ходи: клайдсдейл, гранж та кросовер. Це було дуже цікаво, адже стилі не звичні, дуже красиві, саме ті, які ми можемо бачити по телевізору на модних показах.
Наприкінці заняття на всіх чекав майстер-клас з модельної ходи, на якому присутні змогли також спробувати себе в ролі моделі, як тримати поставу, як зафіксувати положення голови, спини, рук, ніг, як виконати базову модельну позицію, вивчити прості повороти та пройтися по подіуму.

Читати далі

Виступ на концерті "Осінні барви"

14 листопада 2014 року - концерт "Осінні барви".
Презентація нової колекції із пакетів для сміття "Третя від Сонця", яка змушує задуматись і закликає кожного зберегти нашу планету.

Читати далі

Готуємо нову еко-колекцію одягу...Вже скоро!..

"ТРЕТЯ ВІД СОНЦЯ..."

Проблеми захисту навколишнього середовища давно перестали бути справою лише відповідних інстанцій.
Крім того, ця тема набирає все більшу і більшу популярність серед модної спільноти.
У зв'язку з заснуванням безлічі марок, орієнтованих на захист навколишнього середовища, в ужиток увійшов термін "eco-fashion".
А ті дизайнери, які не готові повністю відповідати вимогам екологічної моди, все частіше і частіше створюють капсульні "eco-friendly" колекції.
У цілому, поняття "eco-fashion" має на увазі під собою виробництво одягу, в якому беруться до уваги проблеми навколишнього середовища, здоров'я споживачів та умови роботи людей в індустрії моди.
Найчастіше такий одяг виробляється з натуральних тканин або перероблених матеріалів.
Один з найвідоміших "eco-friendly" дизайнерів - Stella McCartney.
Із, здавалося б, обмеженого вибору матеріалів дизайнери примудряються з сезону в сезон створювати повноцінні колекції.

lady.tochka.net/ua/12583-eco-fashion-bolshe-chem-trend-foto/

Отож бо і ми вирішили підтримати проблеми захисту навколишнього середовища і створили нову колекцію під назвою "Третя від Сонця...". Дуже хочеться нагадати людям ще раз, що ми не можемо бути самі собі ворогами, давайте починати з себе, збережи рослину, допоможи тварині і разом ми збережемо нашу прекрасну планету!

 

Читати далі

Готуємось до відкритого заняття з "Техніки подіумного кроку (дефіле)"

Окрім, підготовки до осіннього концерту "Барви осені", колектив шоу-студії мод готується до відкритого заняття з "Техніки подіумного кроку (дефіле)". У дівчат безліч завдань, котрі необхідно підготувати до цього заняття.

Пам'ятка

Читати далі

Опитування

Чи подобається Вам наш сайт?

так 23 74%
ні 8 26%

Загальна кількість голосiв 31